fbpx

Luksuscamping i Danmark

Sandager Næs Camping er en hyggelig familievenlig campingplads på Vestfyn med lækre faciliteter, gratis wifi & badeland, strand, legepladser, mange aktiviteter og ægte campingstemning

Camping på Fyn

Hos Sandager Næs Camping på Fyn kan vi tilbyde luksuscamping. Vi er en campingplads med eget badeland, cafe, købmandsbutik, egen strand og meget mere. Her er der plads til en fantastisk ferie for hele familien. Hvis I skal på luksuscamping i Danmark, så overvej vores luksushytter på 28 m2. Her får I samme luksus som i et rigtigt sommerhus, sammen med alt hyggen fra en campingplads oven i. Så hvis I skal på luksuscamping i Danmark, tag på Sandager Næs Camping!

Camping ved vandet

Vores campingplads ligger ned til Emtekær Nor, her kan man bade og ligge ved stranden og nyde ferien, men skal man rigtigt bade er der 800 meter til Lillebælt. Hvis vandet er for koldt, har vi vores opvarmede pool, du kan hoppe i. Ved campingpladsens lille strand kan vi tilbyde forskellige aktiviteter til store og små. Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Kajak udlejning
  • Paddleboard udlejning
  • Kano udlejning
  • Krabbe fiskeri
  • Vandkants leg

Den skønneste ferie

Badeland campingplads og sand mellem tæerne – lyder det lækkert? På Sandager Næs er der dømt herlig camping med strand lige om hjørnet. I finder nemlig den skønneste camping med strand her hos os, og vi har både badeland campinglads og alt, hvad der ellers hører sig til, når ferien skal være helt i top.

Badeland campingplads

På vores campingplads kan vi også tilbyde vores gæster vores helt eget badeland med opvarmet vand til minimum 28 grader. I badelandet kan vi tilbyde følgende faciliteter: – Rutsjebane – Modstrøms-kanal – stor børnpool med pirat vandrutsjebane – 20 m bassin – Opvarmet vand – Solstole – m.m. Kontakt os uforpligtende hvis du har spørgsmål om vores vandland.

Book luksuscamping online

Du kan booke campingferie på Sandager Næs Camping online eller ved at ringe til os på

telefon 64 79 11 56.

Oplevelser, seværdigheder og attraktioner

Kig indenfor

Oplev pladsen i 360 graders foto

Det siger vores gæster

Har haft en rigtig god uge med familien. Der er styr på det hele, og der er altid pænt og rent. og for børne familier er der kun en ting at sige, bare kom afsted det lever op til det hele

Jon AndresenSommeren 2016

Vi er lige kommet hjem derfra efter en skøn uge der. Og kan kun sige at den burde have mere end de 3 * den har. Utrolig børne venlig, man keder sig ikke, ren hygge og altid gode aktiviter for børnene. All. Incl. Er bare et mega +. Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere. Vi skal klart derhen igen.

Hejdi Kjær Engelund

Super god camping plads. Ideelt til børnefamilier.

Kristine Duggen

Til jer der kommer, I kan se frem til en campingplads med liv og sjæl, hvor der er gode aktiviteter for børn og voksne, samt et altid venligt personale

Annika Lassen

Netop hjemkommet efter en skøn uges ferie på Sandager Næs camping. Utrolig rolig, pæn og velholdt campingplads. Gode action aktiviteter for børnene. Super initiativ med all incl. Kan klart anbefale pladsen!

Lone Deleuran Mølgaard Andersen